Om iFLOK

Vi tror på, at virksomheders frie potentialer gennem systematik og samarbejde kan blive til øget vækst og værdi.

Måden vi hjælper med dette, er måling, dokumentation samt evidensbaserede udviklings- og læringsprocesser for ledere og medarbejdere. Vores erfaringer viser, at bedst effekt opnås med en afbalanceret blanding af følgende indsatser:

  1. Systematik til at skabe overblik og guide
  2. AMOK iFLOK metode til læring, der virker for alle
  3. Målrettet ledelsesudvikling og -værktøjer efter behov
  4. Målrettet organisationsudvikling efter behov

Dokumentation gennem måling og analyser er helt afgørende i systematisk HR-arbejde. Her er iFLOK specialiseret i at gøre det let forståeligt, enkelt og klar til at formidle. Vi indsamler data enten elektronisk eller manuelt på papir uden, at omkostningerne løber løbsk. Så kan alle være med!

AMOK iFLOK er vores specialiserede læringsmetode (Aktiv/Målrettet/Oplevelse/Koncentreret), der får læring og undervisning til at blive engagerende på samme måde som en god arbejdsdag. Mange forløb har bevist, at AMOK iFLOK virker!

Ledere skal bedrive ledelse på deres egen måde og har derfor forskellige behov for inspiration fra nye metoder og værktøjer.

Lederne er de rette til at guide medarbejderne. Vi kan hjælpe med organisationsudvikling ved at facilitere relevante temadage og træningsforløb for hele medarbejderstaben.

På hjemmesiden kan du læse mere om vores ydelser eller blot lade dig inspirere af  eksempler og information.

Vi ønsker dig god fornøjelse med udviklingen af din arbejdsplads.